And the award goes to...

cele două zile frumoase de Septembrie pe care le-am petrecut în Alba Iulia alături de oameni care nu doar se gândesc la viitor, ci chiar fac ceva pentru a-l transforma în prezent.

... Alba Iulia, orașul aflat în inima Transilvaniei și a celor 100 de ani de când există România. Un oraș care ne-a făcut să ne ieșim din zona de confort și să vedem că se pot face lucruri faine nu numai în Cluj. Să vedem că, pentru a schimba ceva, unele din cele mai importante lucruri sunt mințile strălucite și un spirit puternic. Alba Iulia ne-a făcut să înțelegem că uneori pentru a fi de succes înseamnă să faci lucrurile altfel ca până acum și pentru asta suntem recunoscători. Un loc în care istoria se simte la fiecare pas, Alba Iulia a fost locul perfect pentru a încerca să scriem și noi, alături de toți cei prezenți, un mic paragraf - unul despre schimbare.

...toți cei care, deși provin din domenii foarte diverse, împărtășesc un lucru comun: visul pentru o țară mai bună. Punând accentul pe networking, am reușit să cunoaștem oameni care să ne inspire și, sperăm, oameni pe care i-am inspirat. Am reușit să creăm legături care să transforme mici idei în mari realități și să îi aducem mai aproape pe cei care vor același lucru: o schimbare.

transylvania awards septembrie 2018_06_09_2018_Vlad Cupsa_VL2_1179.jpg

...Palatul Apor și a sa masă rotundă care, pentru prima dată în multă vreme, ne-au arătat nu doar că oamenii cu cap au ceva de spus, dar și că e cine să îi asculte.

...Muzeul Principia, un loc cu istorie în care am vrut să scriem istorie. Cu tineri antreprenori și startups, unul mai inspirat ca altul, muzeul a devenit un loc care, pentru două zile, nu a mai fost doar despre trecut, ci despre viitorul pe care toți vrem să îl construim împreună. Să nu mai pomenim că era un loc perfect pentru a face poze demne de Insta.


...Aula Magna care, cu ale sale scaune mici, ne-a făcut să ne simțim ca niște giganți alături de unii din cei mai de succes oameni de afaceri care ne-au inspirat să țintim cât mai sus.

...The Lounge care ne-a făcut să fim niște problem solvers și să ieșim în aer liber când s-a făcut prea cald. Așa ne-am bucurat și mai mult de locul în care ne aflam și de noi înșine. Și de The Lounge din nou odată ce a început furtuna.

transylvania awards septembrie 2018_06_09_2018_Vlad Cupsa_VL1_8192.jpg


...Gala Transylvania Awards care nu a fost doar o serie de premii date aleator pentru a avea ce să punem pe birou Lunea care urmează. Noi considerăm că oamenii care lucrează din greu pentru a ajuta comunitatea în care activează merită aprecierea și aplauzele noastre pentru că ei sunt unii din cei care ne inspiră să nu renunțăm.


...Startups Arena care a devenit pentru două zile locul în care visele și ideile au venit pentru a se întrece și a inspira reciproc în sesiuni de pitching, pentru a se dezvolta în sesiuni de workshops și pentru a deveni realitate la final. Iar pentru că noi credem că e important să fii la timpul potrivit la locul potrivit, am creat timpul și locul pentru a-i ajuta pe tinerii antreprenori să întâlnească companii mari și investitori. Ba chiar i-am premiat pe câțiva pentru ideile lor.


...toți cei care știu ca schimbarea nu se face cu vorbe.