Transylvania Awards

Transilvania este un loc definit de tradiție și istorie. Iar acum, vrem să ne asigurăm că are un viitor pe măsura.

Primul eveniment de acest gen din țară, Transylvania Awards își propune să aducă laolaltă pentru 2 zile cele mai mari 100 companii, investitori locali și internaționali, cele mai promițătoare start-ups și administratori publici din toată regiunea. Headlineri de la unele din cele mai de succes companii de pe piață vor discuta pe teme menite să ajute participanții să capete noi insight-uri despre ce înseamnă o afacere de succes.

Aceasta va fi mai mult decât o simplă conferință. Va fi un eveniment construit în jurul ideii de brutal honesty menit să inspire și să motiveze participanții să dezvolte companii puternice, o regiune mai prosperă și un viitor demn de istoria locului.
 

images.jpeg

INVEST IN TRANSYLVANIA

A face o companie să meargă necesită multe – necesită timp, efort și perseverență. A face o companie să meargă foarte bine necesită mult mai mult.

startups.gif

STARTUPS IN TRANSYLVANIA

Noi credem în puterea unei minți inovatoare. Tocmai de aceea, la Transylvania Awards, vrem să dăm celor mai bune start-ups și ideilor lor șansa de a străluci.

city-logo_23-2147511721.jpg

CITIES IN TRANSYLVANIA

The following is placeholder text known as “lorem ipsum,” which is scrambled Latin used by designers to mimic real copy. Nullam