Speakers


van groningen.jpg

Steven van Groningen

CEO Raiffeisen Bank Romania

Membru fondator al Aspen Institute Romania, fost presedinte Foreign Investors Council, Advisory Board Member al Maastricht School of Management, Bucuresti

camara.jpg

Antonio Camara

Profesor Universitatea Nova de Lisboa

Pionier al tehnologiilor AR, Antonio a activat ca professor la Massachusetts Institute of Technology si Cornell University.

isai.jpg

Dan Isai

CEO Salad Box

Cea mai de succes franciza de retail din Romania, cu extindere pe 3 continente.


speaker_alain.jpg

Alain Heureux

Entrepreneur-in-Residence
Brussels Creative

Alain Heureux este antreprenor în serie începând din 1984. Cele mai multe din companii create sunt în domeniul media, digital și tehnologic. În paralel cu afacerile sale, Alain a fost mereu activ în asociații și în domeniul auto-reglementării, lucrând îndeaproape cu Instituțiile Europene. În 2010, a lansat unul dintre primele Incubatoare din Bruxelles, cu peste 60 de startup-uri din industriile creative. În prezent, este co-fondator Brussels Creative și Creative Ring, precum și trainer la Virtuology Academy.

dewamme.jpg

Bernard Dewamme

Executive Coach & Trainer
Mentally Fit

Bernard Dewamme a ghidat mai mult de 10.000 de lideri din lumea corporate. În viața de zi cu zi el lucrează la dezvoltarea organizațiilor din Europa, Rusia, Asia și Africa, atât la nivel individual, cât și în cadrul echipelor acestora. Munca sa este caracterizată de simplitate, el emanând energie, dăruire și ambiție. Având o experiență de mai mult de 20 de ani ca antrenor al echipelor olimpice belgiene, el găsește drumul spre “medalia de aur” pentru fiecare persoană sau companie.

silvennoinen.jpg

Essi Silvennoinen

Team Coach Tiimiakatemia (Finland)

Cea mai renumita scoala de antreprenoriat finlandeza, care a dat nastere unor scoli de antreprenoriat aplicat in peste 10 tari din intreaga lume.


morar.jpg

Ciprian Morar

CEO Lateral Inc.

Ciprian a lucrat la peste 100 de startup-uri și producții digitale internaționale din sfera călătoriilor și a design-ului. CEO și fondator al incubatorului tehnologic Lateral, el coordonează o echipă de visători, inventatori și ingineri, toți gândind diferit de majoritatea și vrând să creeze, să construiască și să dezvolte businessuri.

simona_baciu.jpg

Simona Baciu

Fondator Transylvania College

Simona Baciu este un antreprenor și inovator în domeniul educației, cu o carieră recunoscută la nivel național și internațional. În urmă cu 25 de ani a pus bazele școlii de elită pe care o știm sub numele de Transylvania College, recunoscută în România și peste hotare. Speaker, trainer, scriitor și mentor, ea este o voce pentru educația secolului 21.

kumar.jpg

Saji Kumar

International Market Research Expert

Saji Kumar este consultant în antreprenoriat, vânzări și marketing cu experiență vastă în desfășurarea de studii regionale de piață și consultanță în afaceri. Saji a lucrat în mai multe companii globale de cercetare de piață. Cea mai recentă poziție a fost cea de Managing Director pentru Asia Pacific, Orientul Mijlociu și India pentru o companie globală de cercetare din top 50, cu sediul în SUA. Este un lider pasionat, cu rezultate remarcabile în construirea de echipe regionale diverse din punct de vedere cultural și în implementarea de inițiative de business pe mai multe piețe.


Sebastian Metz

Director general Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană (AHK România)

Sebastian METZ conduce de la începutul anului 2012 activităţile curente ale Camerei. Împreună cu Consiliul Director, dl. Metz elaborează strategiile în vederea dezvoltării serviciilor oferite de AHK România şi urmărește punerea în practică a acestora. În prim-plan se află consilierea firmelor şi a membrilor Camerei, dar și intensificarea activităților legate de reprezentarea intereselor membrilor.

rizvi.jpg

Shajjad Rizvi

Honorary Consul British Embassy Bucharest / General Manager British Romanian Chamber of Commerce

A proud Londoner - based in Central and Eastern Europe. Growing up in the best city in the world, and spending my formative adult years in the ever changing countries of Central and Eastern Europe. I have learnt what it means to give and take! Success is not defined by what you make, but by what you give back! Back to investors, shareholders, employees, and the community.

mihai_coliban.jpg

Mihai Coliban

Creativity & Innovation Expert

Director de creație în unele dintre cele mai bune agenții de publicitate din România, Rusia și Europa de Est, a făcut inovație în marketing și comunicare timp de 20 de ani, schimbând în bine poveștile unui număr impresionant de branduri globale sau locale. Din 2016, Mihai își reinventează cariera la Londra, cu un master în Innovation Management la cea mai artistică universitate din Regatul Unit.


gales.jpeg

Antoneta Galeș

Fondator Sonas Romania

Antoneta are peste 20 de ani la activ ca susținător al dezvoltării oamenilor, echipelor și companiilor. Lucrează în Selgros din 2000, ca director resurse umane și apoi (2015) ca director de comunicare și dezvoltare organizațională. În 2014 a înființat Sonas, o companie de consultanță în strategie, dezvoltare și comunicare. Cititorii de beletristică o știu drept Tony Mott, cea care a publicat până în prezent 5 romane de ficțiune și un volum de poezii. 

tata.jpg

Ionuț Țața

Președinte ALT Brașov

Ionuț a pus bazele Iceberg în 2003 și de atunci dezvoltă sute de proiecte în consultanță, strategie, finanțare, dezvoltare economică, energii regenerabile, transfer tehnologic, startups și digitalizare.

Se implică în dezvoltarea zonei Centru, ca fondator și președinte al Clusterului pentru Inovare și Tehnologie, ALT Brașov; construiește o platformă pentru industriile creative și IT&C în Regiunea Centru. În 2010 a înființat Asociația pentru Promovarea Responsabilității Sociale a Companiilor din România, care are ca misiune dezvoltarea de proiecte de CSR în beneficiul persoanelor cu dizabilități. 

vanca.jpeg

Andi Vanca

Head of Communications Electric Castle

Electric Castle este un festival de muzică din România, ce se desfășoară în fiecare an la Castelul Bánffy lângă Cluj, în Transilvania. A fost nominalizat în fiecare an între primele 10 festivaluri din Europa la European Festival Awards.


docea.JPG

Adrian Docea

Co-Fondator Heraldist & Wondermarks și Transylvania Awards

Heraldist a creat primul brand de oraș din România, brandul Transilvaniei și proiectul Transylvania Awards. Este o companie de consultanță în inovație, branding și comunicare cu birouri în Cluj, București și San Francisco. Experții Heraldist au creat de-a lungul carierei branduri, campanii și inovație pentru mai mult de 100 de companii din întreaga lume.

chereji.jpg

Edy Chereji

Head of Marketing & Communication Untold Festival

Untold Festival este cel mai mare festival de muzică din România. Acesta se desfășoară în fiecare an pe Cluj Arena in orasul Cluj Napoca, în Transilvania. Untold a câștigat premiul Best Major European Festival în 2015.

timis.jpg

David Timiș

Consultant in Programe de Educație Digitală Global Shaper (World Economic Forum)

Peste 90.000 de persoane și-au îmbunătățit competențele digitale datorită Atelierului Digital Google, coordonat de David Timiș. David este membru activ în cadrul comunității Global Shapers și a fost inclus în prestigioasa listă a Revistei Forbes, "30 Sub 30", ca rezultat al muncii sale continue pentru promovarea educației, competențelor digitale și antreprenoriatului în rândul tinerilor. 


bouraoui.jpg

Oana Bouraoui

Președinte Romanian IT

Oana este unul dintre cei “30 sub 30”, conform Forbes. Ea este Președintele Romanian IT și Manager pentru inovație și parteneriate strategice la European Young Innovators Forum în Bruxelles.
În ultimii 3 ani Oana s-a focusat pe dezvoltarea de comunități de antreprenori și profesioniști tech români din Europa și USA și de a-i conecta într-o rețea globală. 

Scopul Romanian IT este de a genera oportunități de business și dezvoltare pentru români la nivel global și de a susține dezvoltarea ecosistemului de tech și startup românesc prin crearea de punți de colaborare între România și Diaspora.
 

 

cristian_dascalu.jpg

Cristian Dascălu

Partener GapMinder.VC, ClujHUB, Digital Transformers

Cristian crede cu tărie în puterea antreprenoriatului, dedicându-și ultimii 8 ani pentru a aduce a aduce soluții economice și sociale pentru problemele cu care se confruntă România.  El a fondat și co-fondat: GapMinder VC, ClujHub, Techcelerator, Digital Transformers, TechFest, TEDxCluj, Creative Industries Cluster, NASA Space Apps Romania și multe altele, serii de programe și inițiative menite să dezvolte mediul antreprenorial și pe cel al inovației.

udriste.jpg

Ana Maria Udriște

Fondator U-Legal, Avocatoo
Co-fondator Jurio, LegalUp

Ana este avocat  și antreprenor, fiind inclusă în topul Forbes "30 sub 30" și în clasamentul Financial Times: New Europe 100: Eastern Europe's Emerging Technology Stars. A fondat U-Legal, Avocatoo și Jurio, modele inovatoare de servicii juridice care vin în ajutorul afacerilor la început de drum, a clienților pentru găsirea unui avocat specializat sau care abordează problematicile privind jurisprudența și adaptarea companiilor la GDPR.  

 


ioana_sfarlea.png

Ioana Sfârlea

CEO Ingenious Biz și co-fondator Volteem

Ioana este consultant și trainer de peste 10 ani, punând bazele Ingenious Biz, o companie de consultanță pentru afaceri. Ea a co-fondat Volteem, aplicația globală care vine în ajutorul voluntarilor pentru a-și găsi programul potrivit pentru ei. Ioana are experiență în domenii diverse, cum ar fi CSR, antreprenoriat și marketing, dar și în mediile universitar și civic.

Vlad Andriescu.jpg

Vlad Andriescu

Redactor-șef start-up.ro

Pe Vlad Andriescu îl știm de pe start-up.ro, acolo unde este redactor-șef. Dezvoltă alături de echipa sa comunitatea din jurul antreprenoriatului românesc și vorbește deschis despre eșecurile și succesele prezente în viața oricărei afaceri. Ajută, cu cinism de multe ori, dezvoltarea mediului de afaceri din România, iar până acum a vorbit cu peste 500 de companii în interviurile sale. 

camelia_petrescu

Camelia Petrescu

Membru Fondator Unlock

Camelia Petrescu are o experiență de peste 15 ani în cercetarea de piață. De-a lungul timpului, a fost implicată în numeroase proiecte strategice, atât pentru mărci internaționale, cât și locale. Este un observator experimentat al trendurilor de lifestyle și consum, precum și al evoluției relației consumatorului cu mărcile.

Camelia este membru fondator al Unlock, firma de cercetare de piață și consumer know-how integrat cu capital 100% românesc ce va împlini în 2018 zece ani de existență.


mihai_toader_pasti.jpg

Mihai Toader Pasti

Președinte Future Energy Leaders Romania

În ultimii 8 ani, Mihai a participat la 3 ediții ale celei mai importante competiții de case solare din lume, Solar Decathlon, câștigând peste 24 de premii naționale și internaționale. Mihai este și cofondator energiaTa, care, din 2016, încearcă să facă micii producători de energie o realitate în România. A fost inclus în ”Forbes 30 sub 30” și este Președintele Future Energy Leaders Romania, precum și co-președintele Eisenhower Fellowships Youth Leaders, Global Shaper, Aspen Young Leader și Climate Ambassador al GYCN.

ta_speaker_vadim_zoltan.png

Vadim Fîntînari & Zoltan
Gyulai-Nagy

Creatori sPark

Vadim și Zoltan sunt doi programatori din Brașov care lucrează intens pentru a le aduce oamenilor tehnologii cu scopul de a le face viata mai ușoară. Proiectul lor sPark, cel mai inteligent sistem de administrare a parcărilor, studiază comportamentul uman și ghidează utilizatorii spre cel mai apropiat loc de parcare liber. Prin munca lor, Vadim și Zoltan doresc să fluidizeze traficului, să micșoreze poluarea urbană și implicit să aducă o îmbunătățire calității vieții cetățenilor.